Pred ovim znacima je LJUBAVNA TUGA koja ce im SLOMITI SRCE! Pred njima su TESKE PROMJENE!

Pred ovim znacima je LJUBAVNA TUGA koja ce im SLOMITI SRCE! Pred njima su TESKE PROMJENE!

23. veljače 2024. 0 By Maja

JARAC

Niko ne moze da voli tako iskreno kao sto to cinite vi. Za vas je ljubav uvijek bila nesto posebno, nesto sto vi cijenite i postujete kao niko drugi. Sreca u ljubavi vam znaci mnogo, i za tu srecu vi se itekako znate boriti. Sa voljenom osobom ste prosli mnogo toga, ali nista nije moglo da narusi vasu srecu.

Volite iskreno i za vas se podrazumijeva da ponekad i problemi mogu da vladaju u jednoj vezi, ali nikad nesto sto vi necete znati rijesiti. Vi ste zodijak iskrenog srca, ali to srce ce uskoro da ostane ranjeno. Pred vama je saznanje koje ce promjeniti sve jer voljena osoba vam priznaje da ljubav sa njene strane vise ne postoji.

Vase dobro srce ce biti slomljeno jer ta istina ce vas kostati mnogo boli. U vasem zivotu se sve mijenja jer vi i dalje volite svog partnera, ali zajednicka buducnost prosto nije moguca. Pred vama je jedan period u kojem cete morati biti jaki i u kojem cete se morati pomiriti sa bolnom istinom.

Nece vam to lako pasti jer pred vama su desavanja koja ce vam mnogo toga otezati. Ali vi ste jak zodijak koji ce znati da se izbori sa svim problemima koji su pred vama. Slomljeno srce vas ocekuje koje nece tako lako moci da se oporavi ali vi cete s vremenom znati da se pomirite sa istinom koja ce biti jako bolna.

Stranice: 1 2