PRED ovim znacima su najlepse promene ikada!Uskoro ce imati sve sto pozele!

PRED ovim znacima su najlepse promene ikada!Uskoro ce imati sve sto pozele!

23. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN:

Ovih dana ocekujete jedan novi poziv i  nadate mu se. Iskreno, nadate mu se koliko i sutrasnjem danu.Od vas se ceka da pokazete stav i da znte sta tacno zelite, a vi zelite korenite promene. Takvo vam nesto i sledi.

 

BIK:

Vasa je ljubav ispricana prica kojoj se nazite kraj.Do vas je samo da licno nacinite rez. Vas partner ne smatra da ste u vezi, jos odavno. Ali cuti i ceka vas definitivan korak, kojom biste sve razresili.

 

BLIZANCI:

Nikako da sagledate jasnu situaciju  svoga emotivnog stanja.Ono je dosta lose, ali kada biste videli sastrane, tek biste sagledali pravu sliku. Vreme je da se odlucite stacete dalje i kako, ali i sa kome! Prelomite vec jednom!

 

RAK:

Od vase ljubavi zavise mnoge stvari koje slede. Ako pokazete da ste vredni ljubavi koja vam se pruza, vasace sreca i da traje. Ocekujete da ce  da se partner izjasni ali cete i vi to da ucinite. I kad vam se poklope zelje, sve ce biti kako ste i pozeleti mogli.

 

LAV:

Od vas se ceka da pokazete sta zelite i da se zna . Vreme  je da se ucine velike promene  u vasem zivotu.Bice to ljubav koja ce pomeriti sve granice i koja ce vas povesti u nove vode. Vreme da ozvanicite svoju vezu.

 

DEVICA:

Od vas se ceka da delujete kako god mozete i umete. Okrenite novi list i pokazite da znate da se radujete svojoj sreci.Pred vama je da ucinite veliki korak i da taj korak bude vas zivotni poduhvat.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2