PRED ovim znacima su najlepse promene ikada!Uskoro ce imati sve sto pozele!

PRED ovim znacima su najlepse promene ikada!Uskoro ce imati sve sto pozele!

23. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Od vas se ceka da pokazete osecanja prvi. Vasa je ljubav zlata vredna, ali ste sramezljivi.  Konacno je vreme za priznanja emocIja i vreme da pokazete da volite. Promene koje slede bice najlepse promene ikada, u vasem zivotu.

 

SKORPIJA:

Ne znate sta cinite ali budite  strpljivi , sve dok se vasa situacija ne smiri. Za sada je nemirna i nikako da je iskontrolisete. Od vas se ocekuje da budete verni  partneru i pustite da vasa ljubav prevlada. Ako je ona obostrana, spasicete  i emotivnu vezu.

 

STRELAC:

U vasoj vezi se pletu razne stvari i bude vam osecaj nepoverenja.Ne znate zasto, ali vas sve tera da se opsecate prevareno i iznevereno. Od vase ljubavi  zavisi  da li cete pokusati razgovor. Il cete prepustiti propasti ono sto je vec pocelo da propada.

 

JARAC:

Pred vama je vreme blagostanja koje ce pokazati da ste ga i zasluzili. Dugo ste se borili da se izborite za ovako lepe dane. Kazu da  ko ceka, taj i doceka, ali  bice da ste vi i docekali. Vreme je da se radujete i da uzivate u ljubavi.

 

VODOLIJA:

Vreme je da imate sve sto ste ikada i pozeleli.Mada ste  dugo i trpeli svasta, sada je vreme ad budete srecni. Vas partner razmislja sta da radi, da li da ozvanicite vezu pred svima ili da se zarucite. I on se raduje, ali je i zbunjen.

 

RIBA:

Vasa  sloboda je glavna i vreme je da se  opustite i uzivate u njoj. Necete je dati za niciju lepotu, ali vas jedna pogled zbunjuje. Rado biste u vezu satim lepim ocima, ali vas  plase promene koje slede. Verujte da ce to biti lepe promene, pravo blagostanje!

Stranice: 1 2