Device i Vage u dilemi, Bikovi  u losoj novcanoj situaciji,Ribama problemi…

Device i Vage u dilemi, Bikovi u losoj novcanoj situaciji,Ribama problemi…

28. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Odavno ste srecni sto ste mirni i sto sete stalozeni. Tesko bi vam se bilo da ste mnogo drugaciji. Sa takvim ponasanjem uspevate sve da prebrodite jer uvek prihvatate sve razumno. Do sada vas bar nikad nije hvatala panika, a da li ce uskoro?

 

BIK

Vi ste u losoj finansijskoj poziciji i ne znate sta cete. Petljate nekako tako sto se uvek zalecete u nove dugove i ne znate dokle. Verujete da je doslo vreme da se zapitate zaista dokle i da nadjete odgovor na to zivotno pitanje.

 

BLIZANCI

Imate  osecaj  da se desava  nesto jako lepo i vreme je  da se okrenete boljim stvarima. Vasa je zelja da  se okrenete  i jednoj osobi do koje vam je stalo. Ljubav ce vas povesti i odvesti dalje, sto dalje od tmurnih dana.

 

RAK

Niste ni svesni sta vas ceka  dok se ponasate usamljeno i opusteno. Vreme je da budete odlucni i da znate sta vam sledi i da se okrenete  nadama.Vase nade ce se  ostvariti i pocnite   da se ponasate  lepo  i razumno sa osobom  koju volite.

 

LAV

Ljuti ste na osobu sa kojom ste bili u vezi. Cinite sve  da je vratite sebi, ali verujte da to cinite na pogresan nacin.Jos vise je udaljavate od sebe jer  ne cinite nista licno i konkretno. I dok se ne ohrabrite licno, nemojte polagati nade.

 

DEVICA

Trenutno ste u dilemi koju vucete dugo i nikako da je resite. Vases srce mora da se odluci za onu koju ste  zapazili. Zasto samo gajite emocije, a nikako da ih pokazete?Vreme je da skupite hrabrost i ono sto je u srcu, pokazete na delu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2