Ni odluke nisu iste: Nekim znacima donose RASKID, a nekima lepe korake u ljubavi i SRECU!

Ni odluke nisu iste: Nekim znacima donose RASKID, a nekima lepe korake u ljubavi i SRECU!

28. veljače 2024. 0 By Lala

OVAN

Samo da traje i potraje sreca koja vam je na dohvat ruke. Konacno da krene nesto kako treba i da vase srce zakuca ludjim ritmom. Dok se oko vas parovi svadjaju i rastaju,vasa ce ljubav da procveta kao nikad do sada.

 

BIK

Samo ste se zatvorili u cetiri zida svoje sobe i dane provodite u samoci. Niste svesni da se u vas uvukla tisina,  nesto gore od samoce. Nemate ni volju, niti zelju za bilo cime i vreme je da se okrenete svome zivotu.

 

BLIZANCI

Mnogo se povlacite u sebe nemajuci snage da donesete jednu veliku  odluku. Ni odluke nisu iste i vi to najbolje znate. Da ne biste kasnije zalili, bolje je da donesete bilo kakvu, nego nikakvu. Vreme tece, a vi morate shvatiti da gubite.

 

RAK

Vasa odluka je da cutite i da se ne mesate ni u sta. Zelite da se iskljucite iz sopstvene situacije koje zahteva odluke, brze i konkretne. Osporavaju vam sta god da kazete i sta god da ucinite, pa ste se zakleli cutati.Cutanje ce vam se obiti o glavu!

 

LAV

Vreme je da donesete konacnu i definitivnu odluku koja ce se odmah realizovati. Vreme je da budete  svesni da vasa veza moze biti samo gora, a nikad bolja. Zato gledajte istini u oci i  donesite raskid koji je trebao daleko pre da se desi.

 

DEVICA

U poslednje ste vreme  stalno zauzeti, ali i pozitivno orjentisani. Niste najbolje, ali niste neko ko  kuka. Morate se izboriti svojom  voljom i sve sto ce poci dobro, zahvalite sebi.Svojoj volji i pozitivnoj energiji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2