Ovim znacima stizu najtuzniji dani, oni ce samo za tugu znati…

Ovim znacima stizu najtuzniji dani, oni ce samo za tugu znati…

28. veljače 2024. 0 By Lala

VAGA:

Povredicete partnera a da necete ni znati  da ste  to ucinili. Bice to sasvim slucajno i nesvesno. Pitacete se zasto i sta se desava, i trazicete razlog! Partner vam nece reci, mislice da ste svesni greske i cekace da molite za oprostaj.

 

SKORPIJA:

Tesko vam je u dusi i zelecete da se okrene ceo svet i pocnete od nule. Zelite da se radujete svim srcem, ali po nekim vasim  nalozima. Srce vam nalaze da se  radujete jednom biku ponovo, a vi se kunete da necete. Kad odete, ne vracate se!

 

STRELAC:

Niko vas nije razocarao tako, kao sto ce jedan lav uskoro.Zavolecete ga a da niste svesni  da li ce on vas voleti imali.Kada se budete previse vezali za njega, on ce se povuci. A vi cete ostati  sami i napusteni!

 

JARAC:

Vreme je za novu ljubav i za  neke  lepse dane. Konacno je red da i vreme vasih suza prodje. Pred vama je  nova ljubav i sa njom i nova sreca.  Dakle, i nova sansa da se okusate u novoj vezi i da budete neko ko ce biti hrabar za novi pocetak!

 

VODOLIJA:

Shvatili ste da vas neko voli i nemojte ga vise  rastuzivati. Ceka vas odavno da se odlucite i da mu pruzite bar zrno ljubavi.Verujte da je spreman od toga zrna da iskroji veliku srecu. Ako mu ukazete paznju, verujte da ste na dobitku.

 

RIBE:

Vase misli ce se   morati korigovati i morate znati sta mozete cutati, a sta reci. Neki vam ne trpe sto ste suvise realni i gledate istini u oci. Nikad se ne ustezete da kazete sta mislite, a  tako cesto povredite one koje volite.

 

 

Stranice: 1 2