Izaberi ANDJELA PROLJECA i saznaj KAKVE VIJESTI za tebe ima!Jedan ti donosi VIJESTI koje ce ti SLOMITI SRCE!

Izaberi ANDJELA PROLJECA i saznaj KAKVE VIJESTI za tebe ima!Jedan ti donosi VIJESTI koje ce ti SLOMITI SRCE!

1. ožujka 2024. 0 By Maja

ANDJEO PROLJECA BROJ 2

Ljubavna sreca je tebi uvijek bila na prvom mjestu i to niko nikada nije mogao da promjeni. Ti si neko ko je uvijek vjerovao u iskrenu ljubav jer i sa osbom sa kojom si sada u vezi nadas se da si je pronasao. U tvom zivotu nije uvijek sve samo med i mlijeko, ali ti se nadas promjenama na bolje. Mnogo je nesuglasica koje prate tebe i tvog partnera ali u ljubav uvijek vjerujes. Ti si osoba koja je uvijek bila veliki optimista i to niko nije mogao da promjeni.

Nadas se sreci sa voljenom osobom, ali ta sreca se nece desiti. Desit ce se velika tuga i veliko razocarenje jer voljena osoba ce tebe prevariti. Ti ces sve saznati i to ce ti slomiti srce. Nece  ti lako biti jer si uvijek imao velike nade u svog partnera i nikada nisi zelio da vasoj vezi dodje kraj. Ali kada saznas za prevaru sve ce se promjeniti i ljubav koju si nekada zelio, za nju neces zeljeti da znas. Pred tobom je velika tuga koja ce ti slomiti srce i koja ce samo veliku bol u tvoj zivot donijeti.

 

ANDJEO PROLJECA BROJ 3

Ti si u svom zivotu mnogo patio jer zivot prema tebi prosto nije bio posten. Mnogo si cinio kako bi ti krenulo na bolje, ali sreca tebi prosto nije bila naklonjena. Sa mnogim razocarenjima si morao da se susreces , ali nadu nikada nisi gubio da ce ti biti bolje. Andjeo kojeg si izabrao otkriva ti da ces ti uskoro dobiti velike novce. To ce biti dobitak za pamcenje jer toliko novca u svom zivotu nisi imao. Pred tobom su desavanja koja ce ti samo veliku srecu donijeti i ti ces uspjeti sve ostvariti sto si ikada zelio.

Tvojim problemima dolazi kraj jer ce samo za veliku srecu znati. Sve ce da ti krene na bolje i problemi zauvijek pripadaju proslosti. Pred tobom je velika sreca u koju nikada nisi prestao da se nadas, ali toliko srece ce i tebe ostaviti bez teksta. Vrijeme je da u tvom zivotu nastupe velike promjene koje ce ti u zivotu samo dobro i srecu donijeti.

Stranice: 1 2