Pred ovi znacima je  LJUBAVNA TUGA koja ce im DONIJETI VJECNU BOL!

Pred ovi znacima je LJUBAVNA TUGA koja ce im DONIJETI VJECNU BOL!

1. ožujka 2024. 0 By Maja

Pred ovim znacima su velike promjene u mjesecu martu jer ljubavna tuga ce vladati u njihovim zivotima. Oni ce morati da se suoce sa velikim razocarenjima jer pred njima je velika ljubavna bol koju ce im nanijeti osoba koju vole najvise.

BLIZANCI

Vi ste zodijak koji je uvijek davao sve od sebe kako bi sa voljenom osobom ostvario zajednicke snove. Vi se nikada niste plasili da pokazete svoje iskrene emocije jer vi kada volite volite iskreno i cijelim srcem. Imate veliko povjerenje u svog partnera jer vi zelite da u vasoj vezi vlada samo povjerenje i istina. Vi ste takvi, jer za vas je povjerenje u jednoj vezi uvijek na prvom mjestu. Mnogo volite svog partnera, i sve bi ucinili za njegovu srecu. To je osoba kojoj vi vjerujete slijepo i koja vas u zivotu nije razocarala.

Mnogo toga ste zajedno prosli, kako dobrih tako i teskih vremena. Ali vi ste uvijek bili misljenja da je to vasu vezu samo ojacalo. Nazalost uskoro cete saznati da to nije tako. Vi cete saznati istinu koja ce vam slomiti srce, jer voljena osoba vama nije bila vjerna. Mnogo ste vjerovali u tu ljubav, ali u ovom mjesecu sve se rusi. Nista vise nece biti kao prije jer pred vama je tuga koja ce u vasem zivotu i ostati.

Nikoga necete moci zavoljeti kao osobu koja ce vas izdati. To je prosto tako, ma koliko god vi ranjeni bili. Vi cete se morati suociti sa velikim razocarenjima jer u svoju voljenu osobu ste uvijek slijepo vjerovali. Ali upravo ta osoba vam donosi najvecu tugu u zivotu sa kojom cete samo tesko izaci na kraj. Ovaj mjesec donosi tugu sa kojom niste mogli racunati jer pred vama je slomljeno srce kojem ce dugo vremena trebati da se oporavi.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2