Tokom MARTA,ovo je SUDBINA TVOG ZNAKA kada  je rec o FINANSIJAMA!

Tokom MARTA,ovo je SUDBINA TVOG ZNAKA kada je rec o FINANSIJAMA!

1. ožujka 2024. 0 By Maja

VAGA

Trenutno pravite gubitke jer se ne zalazete kao prije.Kao da vam je vas posao postao svejedno.

Vi morate vise da se zauzmete zasvoj posao, jer drugacije necete moci. Poslovnih obaveza jeste mnogo, ali vi mozete sve ako to i pozelite.

 

SKORPIJA

Mnogo zurite za novcem i sebi ne pruzate predah. Vas privatni zivot kao da i ne postoji, toliko ste se usredocili sadmo na novac. Plasite se gubitaka, ali to sto sada radite ne ide vam u korist.Vi morate d se rasteretite odposlovnih obaveza, na kraju bi mogli mnoog vise izgubiti.

 

STRIJELAC

Vas smisao za posao je zadivljujuci.Vase inovativne ideje vam do sada mozda nisu donijele mnogo, ali to ce se promijeniti.Vi cete u martu  da ostvarite jedan poslovni dogovor koji ce vam donijeti mnogo.

Spremni ste na riziko, i on ce vam se itekako isplatiti.

 

JARAC

Trenutno vam ne ide sve po planu, ali sredinom mjeseca sve dolazi na svoje.Vi cete postici sto ste zeljeli i vasoj sreci nece biti kraja.Uporni ste i to ce vam se napokon isplatiti.Novcani dobitci vas ocekuju koji ce sve promijeniti na bolje.

 

VODOLIJA

Pred vama je mejsec u kojem ce se desiti veliko cudo.Vi cete ostvariti jedan novcani dobitak koji ce vam donijeti pravo bogatstvo.Velika sreca je pred vama kakvu niste mogli ni zamisliti.Vi cete da ostvarite jedan veliki poslovni san.

 

RIBA

Pred vama je period u kojem ce vas samo sreca pratiti. Posao ce vam svjetati i vi za novcane probleme necete znati. Sve ce ici u vasu korist i vi cete moci biti zadovoljni. Pred vama je mjesec koji ce vam samo dobitke donijeti.

Stranice: 1 2