Ovim znacima mesec MART donosi samo VELIKU SRECU na POLJU EMOCIJA!

Ovim znacima mesec MART donosi samo VELIKU SRECU na POLJU EMOCIJA!

1. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za neke malo vedrije teme, pa da se i vi radujete. Ako ste i bili tuzni,  uskoro cete se radovati. Nemojte misliti da je to daleko od vas i da nema sanse.Sansa uvek postoji, tek cete se uveriti u to.

 

BIK

Vi zaista nemate nade da ce se stvari mnogo popraviti u vasem zivotu. Uprkos  svome uverenju da nece, ipak ce se desiti neke promene. Da je srece, one bi se desile jos davno, ali niste nista cinili da do njih dodje.

 

BLIZANCI

Polje vasih emocija je skoro opustoseno. Desile su se neke velike bure  koje su ga razorile. Slaba veza nije odolela burama, ali ce sledeca veza da odoleva svemu, bar tako se zaklinjete da ce biti.Osecate to kad pogledate jednog bika.

 

RAK

Nikako da se srede vase misli i vase zelje da krenu u jednom smeru. Ako su i setale levo, desno, vreme je da se uskoro stabilizuju. Pokazite da cete se radovati jednom bicu i da cete pokusati sve  da posaljete svoje emocije, kako bi vam se uzvratile.

 

LAV

Bili ste spremni  ici u vatru za jednom osobom, ali  niste bas kada ste joj trebali. Zato je vreme da zaboravite na proslost, i da se okrenete novom poglavlju. Ovaj novi mesec dolazi i vreme je da se vase misli usmere ka nekoj drugoj osobi.

 

DEVICA

Kao da vas tera vrag da se raspravljate, pa cete izazvati pravu svadju. Vi znate da ste samo hteli najbolje. Umesto da partner otvoreno razgovara sa vama, on ce se prepirati i tako staviti tacku na ono sto je ostalo od vase veze.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2