Poceo je prvi mesec proleca, a on ce doneti NAJDIVNIJE TRENUTKE za ove  znakove zodijaka!

Poceo je prvi mesec proleca, a on ce doneti NAJDIVNIJE TRENUTKE za ove znakove zodijaka!

4. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Idete neoptereceno u dane koji slede  i ne ocekujete previse.Od vas je to vrlo pametno, a i realno. Lakse ce vam biti ako se ne dese one stvari kojim se nadate. Tesko biste podneli razocarenje da se desi drugacije.

 

BIK

Sve cete podneti lakse osim lazi jedne osobe. Ne da ste pred njima slabi i nemocni, nego u vama izazivaju ogroman bes.  Vreme je da budete odlucni i da se odbranite, ili da se povucete.Udaljite je iz svoje blizine.

 

BLIZANCI

Niste voljni da se predate tuzi, a osecate da za vas nema boljih dana.Ne predajite se tako lako  jer nikad se ne zna sta vas ceka. Danas kisa, sutra sunce, pa ce i za za vas nakon tuge doci sreca. Donece  je ovo prolece, kojem se ne nadate.

 

RAK

Slede vam velike promene koje ce na vas licno uticati mnogo. Menjace vase raspolozenje i postace  razlog vasih promena  i nervoza. Svako vas prolece uvek seti na neka tuznija proleca i budi nostalgiju za jednom osobom.

 

LAV

Mozda se morate  pravdati za jednu  situaciju koja vas je povredila.Vi znate da niste krivac,ali se osecate kao da jeste. Vreme je da i drugi uvide svoj udeo krivice i gresaka koje snosite vi bez da ste ih zaradili.

 

DEVICA

Znate sta vas ceka i sta je ono sto zelite.Poceli ste da idete za  svojim srcem koje vas vuce ka jednom jarcu. Jasno vam je da necete popustiti  u osecanjima koja vas vuku. Spremni da idete do kraja sveta, ovog cete proleca imati najdivnije trenutke.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2