Poceo je prvi mesec proleca, a on ce doneti NAJDIVNIJE TRENUTKE za ove  znakove zodijaka!

Poceo je prvi mesec proleca, a on ce doneti NAJDIVNIJE TRENUTKE za ove znakove zodijaka!

4. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Osecate da polako pocinjete da se povlacite i cutite svoje tuge.  Vreme je da pokazete svoj novi korak  i da pocnete ad se borite. Lep ili siv, ovo je zivot koji vam je dat i nema posustajanja. Vreme je da se okrenete boljim stvarima i pozitivi.

 

SKORPIJA

Nista od  vaseg  pomirenja sa bivsim kojem ste se nadali. Vreme je da krenete dalje i u susret novom prolecu. I ne slutite da ce vam ono  iznedriti jednu veliku i lepu ljubav. Svakako je bilo vreme za nove ljubavi i lepse stvari.

 

STRELAC

Imate preca posla no da merite vreme i da  brojite dane i godisnja doba. Vas se ne tice vreme, no samo desavanja.Sve dok idete u ritmu koji vama godi, ne tice vas se vreme. Znate sebi da napravite ugodjaj.

 

JARAC

Vasa sreca ce se ticati samo osobe do koje vam je stalo. Svidja vam se i ne znate kako da se priblizite  a da ne budete nametljivi. Ne biste da je uplasite svojim koracima koji mogu biti vrlo ishitreni.

 

VODOLIJA

Ne znate sta  se desava  u partnerovom srcu, ali osecate da vas  voli. Voleli biste da ste u pravu i da vas niko ne  razuveri u tome. Pred vama je da budete strpljivi jos malo, jer cete se uveriti bas u ono cemu se nadate.

 

RIBE

Ocekujete da vas raduju  sitne stvari i vreme je za krupnije stvari. Konacno je vreme da shvatite  da trebate praviti  neke odredjene korake. Od vas se ocekuje da budete  odlucni i da u novo godisnje doba udjete neoptereceni ipuni elana.

Stranice: 1 2