Ovi znaci ce mnogo patiti zbog nesudjene ljubavi:Vole ludo, ali im nije uzvraceno!

Ovi znaci ce mnogo patiti zbog nesudjene ljubavi:Vole ludo, ali im nije uzvraceno!

10. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Osecate zal zbog nesudjene ljubavi koja vas ceka. I vi ste cekali na nju dugo,ali konacno ste odustali. Jednostavno niste sudjeni jedno drugome, mada se volite. Uvek vam se nadju neke nepremostive prepreke koje niste sposobnii da savladate.

 

BIK

Da ste malo drugaciji vi se ne biste morali ni plasiti, niti brinuti za sebe. Ovako ste pod nekom vrstom prismotre jer sami sebi nikako da cinite pozitivne stvari.Povukli ste se umesto da zivite,  i samujete umesto da volite.Dokle tako?

 

BLIZANCI

Vreme je za nove stvari i bolje korake. Ako ste i bili losi prema partneru sada je vreme da mu se priblizite. Pokazite osecanja ako su jos ziva i cinite ih spremnim da budu jos bolja. Vasa bi veza morala da ojaca.

 

RAK

Niste bili bez ljubavi,ali vezu sa jednim blizancem ne znate da opisete. Nikako ne znate sta se ikako pocelo desavati na pocetku.Ljubav je buknula naglo i tako se i zavrsila  u nekom haosu.  Mada se volite, sreca vam nije sudjena.

 

LAV

Voleli biste da jednu ljubav smatrate svojom i da vam bude poslednja.Nikako da se ostvarite u takvim namerama.Ipak vreme je da delujete i da se uskladite kako biste je uvek imali u blizini. Budite joj podrska ,i ona ce vama.

 

DEVICA

Vama je potrebno da se dese neke odredjene stvari. Mozda biste tada znali koji su vam prioriteti i sta vam je vazno u zivotu.Ovako se drzite neodredjeno i ne znate na koju biste stranu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2