Ovi znaci ce mnogo patiti zbog nesudjene ljubavi:Vole ludo, ali im nije uzvraceno!

Ovi znaci ce mnogo patiti zbog nesudjene ljubavi:Vole ludo, ali im nije uzvraceno!

10. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Zaljubljujete se u nekoga,a da niste svesni ad nemate sanse. Zasto se ne opustite ijednostavno nepustite srce da se bori.Volite i budite uporni u svemu,makar se i pogresili. Nikad necete znati da li cete biti srecni ili tuzni.

 

SKORPIJA

Vase emotivno polje je pusto,a pokusaji nesuspeli.  Sve vase veze su u pokusaju.  Sve nesto na pocetku,  a vec na kraju.Sta se desava i sta vas vodi  takvom vasem fijasku da nikako ne budete srecni i ispunjeni.

 

STRELAC

Zelite jedan susret koji vas izludjuje.Ma kolikoputa da ga ugovarate,ipak se desi nekaokolnost kojaga pomeri. Sta se zbiva i sta je ono sto ni sami niste sigurni? Neko ili nesto vam stoji na putu,a da niste ni sigurni,ni svesni toga.

 

JARAC

Jedan bi vas lav u svoje drustvo,a vi cutite. Dajte mu sansu mozda zeli da vas voli.  Mada je na ivici snage, mozda bi mogao da vam pokloni srce. Vreme je da budete voljeni  i smeli da mu date sansu i pustite ga da vidi da li zelite isto.

 

VODOLIJA

Ne znate sta je prava ljubav a treba da i vi uzivate.  Zasto ste manje voljeni od drugih? I vi imate siroko srce spremno da voli i da se daje zauzvrat.Zasto onda sreca nikako da zaluta na vasa vrata?

 

RIBE

Niste svesni da ne mozete protiv sebe  i  da se morate predati osecanjima.Ako vas je do sada vodio vas  razum, sada ga ostavite po strani.  Pustite da vas srce vodi i da vas povede  u neke lepse dane. Ne dozvolite da  vase srce pati  zato sto je razum jaci.

Stranice: 1 2