OVI  zodijaci uskoro prave VELIKU GRESKU i voljenoj osobi  LOME SRCE, a onda ih STIZE KAJANJE!

OVI zodijaci uskoro prave VELIKU GRESKU i voljenoj osobi LOME SRCE, a onda ih STIZE KAJANJE!

16. ožujka 2024. 0 By Maja

VAGA

Vama je ljubav uvijek bila na prvom mjestu, i mnogo  ste cinili za svoju srecu koju imate danas. Sa voljenom osobom ste prosli mnogo, ali vi zelite srecu i za nju se i borite. Bilo je teskih vremena sa kojima ste se morali suocavati, ali uz mnogo ljubavi i razumijevanja vi ste uspjeli da rijesite sve probleme koji su vas pratili.

Uskoro cete upoznati jednu osobu koja ce vas svijet zauvijek promjeniti. Poznanstvo koje slijedi preci ce u ljubav i vi cete voljeno bice prevariti sa tom osobom.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi cete se zaljubiti, ali vrlo brzo cete shvatiti da ta ljubav nije iskrena. Gresku koju cete napraviti necete moci ispraviti, jer vas partner ce saznati sve. Osoba koja vas voli najvise na svijetu ce vam okrenuti ledja jer preko vasih postupaka nece moci preci. Pred vama je jedan period u kojem cete mnogo patiti, ali za to ste sami odgovorni. Jednoj osobi necete moci odoljeti, ali ta osoba ce vas samo velike boli kostati.

Nista necete zeljeti vise nego pomirenje sa voljenom osobom, ali do tog pomirenja nece doci. Vi cete se morati suociti sa velikim ljubavnim razocarenjem.

Pred vama je jedan tezak period u kojem cete shvatiti koliko vam je voljena osoba znacila, ali za to ce biti kasno. Iskrenu ljubav cete zamijeniti za laznu i samim ti  sebi velike probleme  stvoriti. Zbog svojih postupaka vi cete mnogo zaliti, ali bice kasno da se kajete. Nece vam biti lako, ali sa svojim greskama cete se morati suociti.

Stranice: 1 2