Vreme je da saznate kako ce vam poceti prolece i da li cete  zbog toga patiti!

Vreme je da saznate kako ce vam poceti prolece i da li cete zbog toga patiti!

16. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN:

Mozda je vreme da pomislite sta se desava za samo dva dana. Umesto sto se bavite prosloscu, shvatite da je necete povratiti. Neka ostane tamo gde joj je i mesto. Vreme je da se okrenete novome zivotu, dolazecem prolecu i novim izazovima.

 

BIK:

Prolece je na pragu, a vi kao i da niste zivi.Jednostavno se osecate kao mrtvo more, bez zelja i planova. Morate se dobro zamisliti i upitati se sta to cinite sebi samome?Kao da sami sebi unistavate to malo zivota.

 

BLIZANCI:

To sto ste do sada mislili samo na sebe, vise necete! Ne da to necete i dalje zeleti, nego ce vam biti zabranjeno. Dugo ste bili sebicni i vreme je da se srede  stvari u vasoj vezi. Dolazece prolece ce biti vreme da vas partner presece sve lose.

 

RAK

Dok se mnogi raduju prolecu, u vama je reka suza.Budi vam neka  bolna secanja  i odmah vas izbaci iz koloseka. Sada je vreme da se pomirite sa prosloscu, da je se oslobodite potpuno. I da se okrenete novim izazovima.

 

LAV

Ponasate se kao da nikada niste voleli, hladno i rezervisano. Sve svoje emocije ste skrili duboko u sebi, i ne marite ni zbog cega. Zato cete morati da se trgnete bar sada, na pragu proleca. Da poverujete, da ce prolecno sunce otopiti led u koji ste se sami okovali.

 

DEVICA

Mnogo vam je tesko i vasa tuga se samo produbljuje.Kao da ste se predali monotoniji i losoj sreci. Dolazece prolece ce da vam donose nova jutra i lepse stvari.Zato vi morate pokazati zelju da li ih zelite ili ne!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2