Vreme je da saznate kako ce vam poceti prolece i da li cete  zbog toga patiti!

Vreme je da saznate kako ce vam poceti prolece i da li cete zbog toga patiti!

16. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da se okrenete lepsim stvarima i lepsim danima.Oni svakako slede, a vi morate pokazati i volju i zelju.Na vama je da menjate sve sto moze da se menja.Neka vam dolazece prolece ulije elan i zelju za sve.

 

SKORPIJA

Ponasate se kao da vam je svejedno za sve, a lazete sami sebe. Zato vise nemojte glumiti jacinu koju nemate.Ucinite sve da dodje  do velikih promena u vasem zivotu. I da konacno sa prolecem   dodje sreca u vas zivot.

 

STRELAC

Hteli ste da se  okrenete napred, ali vas nesto jako koci. Da li je to proslost ili nesto  vezano  za neprebolni lik iz proslosti.Vreme je da oboje predate zaboravu i da se okrenete sadasnjosti.U njoj lezi vasa sreca.

 

JARAC

Vi biste da predate  lepsim stvarima, ali vas buni vasa  proslost. Vreme je za nove korake  i za nova desavanja u vasem zivotu.Sve sto zivot moze doneti, sve je do vas i vase zelje. Zato pokazite da zelite da poboljsate sve u zivotu.

 

VODOLIJA

Pokazite malo vise srca i sklonite taj  mracni  izraz sa lica. Pokazite da se  voljni  da ulozite i volju i izvinjenje za sve sto ste do sada cinili. Sve zavisi od  vas i vaseg stava. Vasa je volja sta cete dalje preduzeti.

 

RIBE

Vama slede prelepi prolecni dani, koji ce izbrisati i poslednji znak  tuge. Zasto se i do sada niste borili, da promenite sve u svome zivotu? I sto bi se reklo, svemu dodje vreme, pa i da vama bude lepo.Radujte se, pred vama je prelep period.

 

Stranice: 1 2