Ovnovima odusevljenje, Bikovima odluke, Blizancima radovanje…

Ovnovima odusevljenje, Bikovima odluke, Blizancima radovanje…

22. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Ceka vas odusevljenje koje cete preneti na okolinu.Mada se ne nadate tome, verujte da ce vas usreciti  ono sto sledi. Vasa ljubav ce vas poneti  i nositi i dalje, a vi samo drzite ravnotezu. Moracete nastojati da je odrzite i dalje.

 

BIK

Od vaseg  pokusaja  da ostvarite nesto, zavisi sve. I vas  novi  korak koji planirate  moze vas  poterati da se pomerite sa mesta. Dosta dugo ste u dilemi sta da cinite i cemu da se okrenete. Ovih ce dana pasti vazna odluka.

 

BLIZANCI

Niste neko koje veseljak po prirodi, ali cete se ovih dana radovati.Svoju cete radost preneti na  okolinu.Vasa je volja da se  ostvari vasa veza u kojoj ste trenutno. Da pokazete zrelost  i da ste  voljni donositi neke ozbiljnije odluke.

 

RAK

Od vas se  ceka  da pokazete  vise razumevanja  i da radite na uzajamnoj toleranciji. Vas partner ce znati da vam mora uzvratiti na sve vase emocije.Vasa ljubav bi trebala da bude cvrsta kao brana i da savlada  sve teskoce i prepreke.

 

LAV

Vas stil je da zavedete sve oko sebe, pa cete zavoditi i dalje. Od vase  volje  ce zavisiti da li cete i dalje da  cinite isto prema svima, ili samo prema jednoj osobi.Jedna vas je opcinila, umesto da zavedete vi nju, ona ce zavesti vas.

 

DEVICA

Ne predajete se, ali morate biti  mnogo  jaci i odlucniji.Vama se  mora odati priznanje da znate da vladate situacijom, ma kako ona losa bila. Opet cete uspeti da se savladate u svojim raspolozenjima i losim i dobrim.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2