U poziciji  da bira-Vodolija ce pokazati inat,a Riba laznu ljubav…

U poziciji da bira-Vodolija ce pokazati inat,a Riba laznu ljubav…

22. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Imate nedelju dana pred sobom da razmislite sta cete. Dani koji slede donece  vam neke zamrsene misli i klupko zelja. Nemojte preterivati, pokazite neki pravac, ali u granicama svojih mogucnosti.Vi bar to uvek znate da ocenite.

 

BIK

Od vas se ceka da se izjasnite i pokazete sta cete, i sta je ono cemu tezite. Sve vase  ljubavi ce biti prave, ako i vasa osecanja budu prava i iskrena.Neke stvari se jednostavno nikada ne dese, ni kada se podrazumevaju.

 

BLIZANCI

Osecate da je vreme vaseg unutarnjeg nemira proslo i da su se bure strisale. Nadate se smirenju  emocija i da ste na  dobrom putu da se vase emocije stisaju. Ako se do sada odigravala bura u vasem srcu, vreme je da prestane. To se vi zaljubljujete, ali ne znate.

 

RAK

Radujete se nekom novom  periodu, ali morate pregurati ove naredne dane. Da ce vam biti lako, nece, ali cete se  nekako pomiriti. Cinjenicno stanje nije neko, ali je takvo da se  mozete nadati bar malom pomaku.

 

LAV

Naredni adni ce vam doneti jednu ludu avanturu koju neceten propustiti. Ponece vas neke cudne okolnosti i vreme trenutnog raspolozenja.Mozda ne ocekujete nista osim  zabave i dobrog drustva, ali ce vasa osecanja da planu. Na pomolu nova ljubav.

 

DEVICA

Imacete nedelju dana da pokazete i svoje planove i koje su vam zelje.Zato dobro razdvojite svoje stvarne i realne zelje od onih zamisljenih.Vreme je da shvatite sta vam je vazno a sta ne. I tako se mozda neke i pocnu realizovati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2