Lavovima se rusi svet, Vagama se srce deli na pola, Skorpiju boli prohujala ljubav…

Lavovima se rusi svet, Vagama se srce deli na pola, Skorpiju boli prohujala ljubav…

23. ožujka 2024. 0 By Lala

OVAN

Vreme je  da nadjete neku granicu i da je sebi postavite. Ne mora to da ogranici vaseg partnera, ali mora imati meru. Za sada nema toleranciju i vreme je da se ona pokaze. Preuzecete neke mere, cisto da ga stavite na ispit.

 

BIK

Vi ste zeljni nekih novina, ali nista ne cinite na tome putu.Promene o kojima sanjate, morate sami da  donesete. Neke  od njih se nece desiti same od sebe, dok ne napravitze licne korake. Vi ste na potezu, pa pokazite sta hocete.

 

BLIZANCI

Necete se radovati ovih dana jer sledi razocarenje. Partneru ste nesto obecali, i vise se niste ni setili toga. Ovih dana ce biti jako ljut bna vas, ali i razocaran. Znate da nije u pravu, vi imate vise  razloga da se ljutite.

 

RAK

Vreme je da pokazete sta  mozete i zato ucinite sve sto hocete. Do sada ste isli mimo svoga srca.  Cinili ste drugima na volju, a sada je red da slusate sebe. Vreme je da ovih dana krenete put svoga srca.

 

LAV

Usamljeni ste, ali svojom voljom i posledicom svojih tvrdoglavih odluka.Osecate da vam se rusi ceo svet jer ste ostali bez voljenog bica. Skupa, niste znali koliko je vasa sreca velika.Tek sada vidite koliko ste bili svojeglavi i da je patnja ogromna.

 

DEVICA

Gledate nazad i na ono sto je bilo, pa sabirate sve svoje tuge. Nemojte da to cinite, jer samo sebi otezavate. Pocnite sve da merite od ovih dana.Vreme je da splasnu vase tuge i da  se okrenete sadasnjosti i danima koji su pred vama.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2