Lavovima se rusi svet, Vagama se srce deli na pola, Skorpiju boli prohujala ljubav…

Lavovima se rusi svet, Vagama se srce deli na pola, Skorpiju boli prohujala ljubav…

23. ožujka 2024. 0 By Lala

VAGA

Srce ce vam se podeliti na pola u danima koji slede. Saznacete da vas partner vara, bas kada ste svima pricali i uveravali ih koliko vas voli. Bice to pretezak udarac za vas i veliko breme koje cete morati poneti.

 

SKORPIJA

Vidite da vreme neumitno prolazi, i ne mislite vise o vremenu.Ali kako vreme tece, vas sve vise i vise boli prohujala ljubav. Ono prelepo vreme za vas izgubljeno i nepovratno.  Koa da je odnelo i vase zelje i vase misli, zajedno sa srcem.

 

STRELAC

Partner nesto skriva a vi se potrudite da ga nadmudrite. Moracete se ponasati uobicajeno, kao da nista ne vidite. Sa druge strane budite uporni da otkrijhete sta  se zbiva. Ovih dana ce biti pravo vreme za pravu istinu.

 

JARAC

Pokusajte da  saberete i misli i osecanja, ali da ih odmerite sa svojim mogucnostima.Nemojte se nadati onome sto vam je nedostupno i sto znate da je neostavrljivo. Budite spremni  da podnesete neka zivotna nedaca, tako ce vam biti lakse.

 

VODOLIJA

Mada zelite nesto najbolje, morate znati da se nece desiti po vasem.Vreme je da neke stvari prihvatate onako kako i morate.Vasa emotivna veza je slaba,  zato je ne cinite jos slabijom, svojim nerealnim  ocekivanjima.

 

 RIBE

Srce vas je teralo da pokazete sta osecate, i vi ste izneli osecanja jednoj vagi. Sada vise nema  nazad, pa kako god vam ona uzvrati. Pokazite da ste spremni da cekate na njena osecanja.Ako vam ona ne misli da ih pokloni, odmah ce vam reci, bez ustezanja.

 

Stranice: 1 2