Ovim znacima ce u zivotu uskoro sve da KRENE NA BOLJE!

Ovim znacima ce u zivotu uskoro sve da KRENE NA BOLJE!

3. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Ne brinite za nove dane jer vam slede bolji. Od vas se ceka da budete otvoreni i smeli, pa tako se i ponasajte. Niste spremni  da se okrecete na stranu, no samo da idete za svojim ciljem. Vreme je da budete odlucni i istrajni.

 

BIK

Vasa osecanja ce da idu prema jednom  lavu, a mogli biste da se malo i osvrnete. Zasto vam se cini da niste spremni da date srce  onom ko vas voli tajno. Kao da vam je sudjena sreca sa onim ko vas voli, dok vi zelite skroz drugu osobu.

 

BLIZANCI

Vreme je da vam krene na bolje, pa ucinite bas sve da do toga i dodje. Bili ste dugo sami i usamljeni i u problemima. Uskoro vam se otvaraju nove mogucnosti koje ce vas skroz promeniti. Bas kao i vas zivot.

 

RAK

Uskoro cete se konacno smiriti i vreme je da budete odlucniji. Vreme je da se vratite u zivotnu kolotecinu i da se vratite mirnijim tokovima. Do sada ste trpeli razne turbulencije i vreme je da vam sada krene na bolje!

 

LAV

Stalno mislite na ono sto vas  prati i sto vam je red. Pokusajte da se ogradite od losih  misli i losih  desavanja. Morate biti mnogo pozitivniji, pa i misliti tako. Okrenite se onoj koja vam je dostupna.

 

DEVICA

Znate vi ko je vas broj  i ko vas jedino od svih i zanima. Okrenite se napred i recite joj istinu. Nema veze sto niste skloni takvim koracima i sto ce misliti da ste  dosadni. Bolje je da odmah zaigrate otvorenih karata.

Nastvakna sledecoj  strani…

Stranice: 1 2