Ovim znacima ce u zivotu uskoro sve da KRENE NA BOLJE!

Ovim znacima ce u zivotu uskoro sve da KRENE NA BOLJE!

3. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vasa situacija nije tako dobra ali ima izgleda da se popravi.Okrenite se boljim koracima i boljim pozicijama.Vreme je da zaigrate smelo i vrlo konkretno.Recite sve sto osecate i pokazite bas sve sto  zelite. Tako ce stvari da podju napred.

 

SKORPIJA

Osetljivi ste i plasljivi i ponasate se  izgubljeno. Tako ne biste smeli, niti biste hteli da drugi vide da ste slabi. Vesto se skrivate iza maske mocne osobe i ona vas stiti od svega.Ne dozvolite jednoj osobi da primeti kako vam je.

 

STRELAC

Mislikoje vamse roje u glavi vezane su za jednog jarca. Zajubljenis te u njega ali se nikakone osecate prijatno. Dok vasa osecanja rastu, on vas samo ignorise. Na vama je da nadjete resenje i da vase srce  prati upornost da ga   osvojite i naterate da vas prihvati srcem.

 

JARAC

Nemojte sebe da dovodite u sumnju,bas kao ni svoja osecanja. Osecate da vas neko tajno voli, ali ignorisete svaki njegov pogled. Pazite da ne preterate jer slede velike promene. Pokazite da niste ravnodusni ni malo.

 

VODOLIJA

Osecate da ste postali nemocni da reagujete na vreme. Neko vam se jako svidja i vase ce emocije planuti u momentu.Osecate da ce to biti jedna velika i prava ljubav koja ce vas ojacati.Imate velike sanse.

 

RIBE

Osecate da vam je sudjena sreca i da morate da se  okrenete onoj koju volite. Od vas dvoje zavisi sta cete da cinite, pa ucinite sve sto je do vas. Vasa ljubav je  nesto prelepo i pokazite da ste spremni da ucinite sve  za vasu srecu.

Stranice: 1 2