Sudeci po TAROT KARTAMA, zivoti ovih znakova mogu da se PROMENE na bolje!

Sudeci po TAROT KARTAMA, zivoti ovih znakova mogu da se PROMENE na bolje!

11. travnja 2024. 0 By Lala

 Strijelac

Strijelce očekuje izuzetno pozitivna karta “Svijet”, koja označava završetak jednog ciklusa i početak drugog, sa uspjehom i ostvarenjem na svim poljima. Ova karta simbolizira ispunjenje, harmoniju i realizaciju. Ako ste radili na nekom velikom projektu, ovo bi mogao biti period kada ćete vidjeti plodove svog rada. Također, ovo je idealno vrijeme za putovanja ili širenje vaših vidika kroz nova iskustva i učenja. Budite otvoreni za nove prilike koje vam život nudi, jer “Svijet” ukazuje na to da su sve karte na stolu povoljne za vas.

 

 Vodolija

 

Vodenjake će inspirirati karta “Zvijezda”, što je znak nade, inspiracije i duhovnog vodstva. Nakon možda turbulentnog razdoblja, “Zvijezda” donosi olakšanje i pokazuje da su stvari krenule na bolje. Ova karta vas potiče da pratite svoje snove i intuiciju. Vaša jedinstvena sposobnost da vidite dalje od sadašnjeg trenutka i da zamišljate bolju budućnost će vam omogućiti da ostvarite velike stvari. Također, “Zvijezda” sugerira razdoblje duhovnog iscjeljenja i obnove, tako da je ovo idealno vrijeme da se posvetite sebi i svojim duhovnim potrebama.

 

Predskazanja tarot karti za Bikove, Djevice, Strijelce i Vodenjake otkrivaju razdoblje značajnih i pozitivnih promjena. Ovo je vrijeme da se usredotočite na svoje ciljeve, potražite unutrašnji mir, ostvarite svoje ambicije i pratite svoje snove. Svi znakovi imaju jedinstvene prilike koje mogu iskoristiti kako bi svoje živote usmjerili na bolje. Uz pravi pristup i povjerenje u proces, možete maksimalno iskoristiti ove povoljne astralne konfiguracije.

Stranice: 1 2