Ovim znacima ce na POLJU LJUBAVI krenuti na bolje:Predugo su patili,emocije ce konacno pobediti!

Ovim znacima ce na POLJU LJUBAVI krenuti na bolje:Predugo su patili,emocije ce konacno pobediti!

12. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Delujete nezainteresovano, a neko vas mnogo interesuje. Krijete osecanja, sve dok ne procenite sta oseca druga strana. Vi ste  zainteresovani  za osobu do koje vam je stalo, a vreme je da i ona pocne slati signale simpatije.

 

SKORPIJA

Ponasate se mnogo  drugacije, nego sto osecate i tako se  pretvarate. To je  vasa maska iza koje sakrivate svoja stvarna  osecanja. Bas zato jedan bik misli da nemate srca, a vase srce  je puno ljubavi. Plasite se  da ne budete povredjeni, pa zato ste na distanci.

STRELAC

Srce vam kuca zarom nove ljubavi jer ste se zaljubili.Osecate kao da ste do sadabili neko tako nesrecan, u odnosu na trenutnu srecu. Ljubav ce vas uciniti princem, a osecaj ce biti da prozivljavate ljubavnu bajku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Nemojte da vas  neko drzi u neizvesnosti, nego trazite izjasnjenja.Neka se osoba sa kojom zelite u vezu, izjasni sta od vas ocekuje. Osecanja su vam obostrana, ali ona zeli avanturu samo, ili vam se to cini. Ocekujete  trajniju vezu.

 

VODOLIJA

Vec ste neko ko se jako zainatio , pa se partner ljuti na vas. Vase srce kuca zarom novog poglavlja i  vi ste spremni na neke  nove korake. Ono sto ste naumili, necete odustati, dok ne ostvarite. Neka se inati  koliko hoce, necete popustiti!

 

RIBE

Dok ste razapeti izmedju vasih brojnih obaveza i emocija, vase emotivno polje trpi.  Morate da obavljate radne obaveze, a partner vas ne razume. Vi zelite biti nezavisni u svemu,  i tezite ka tome. Partneru nista nije falilo, pa i ne zna kako je kad se nema.

 

Stranice: 1 2