Pred ovim znacima je BOLAN RASKID je osoba koju VOLE NAJVISE lomi njihovo DOBRO SRCE!

Pred ovim znacima je BOLAN RASKID je osoba koju VOLE NAJVISE lomi njihovo DOBRO SRCE!

15. travnja 2024. 0 By Maja

JARAC

Vi ste zodijak koji zivi za ljubav i niko ne voli tako iskreno kao vi. Vama je osoba koju zavolite sve na svijetu i nikada ne biste voljenu osobu povrijedili ili slagali. Vi ljubav postujete i to niko nikada nije  mogao da promjeni. Ljubavna sreca sa vasom voljenom osobom je vama sve jer vi zelite da budete samo sretni u ljubavi.

Vjerujete svom partneru kao nikome drugom na ovom svijetu jer to je osoba koja je vama sve u zivotu. Ali vase povjerenje ce biti izigrano jer pred vama su desavanja koja vam samo veliku  tugu donose. Pred vama je saznanje da se vas partner  vec duze vrijeme vidja sa drugom osobom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Cijela istina ce izaci na vidjelo jer pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce. Vi cete saznati da nazalost niste iskreno voljeni i to ce sve da promjeni.  Naravno da bi preko prevare nikada necete preci jer vi koliko god voljeli, imate svoj ponos.

Necete oprostiti mada ce vas partner zeljeti pomirenje ali vi u svemu tome necete pronaci smisao. Pred vama je tuga ali s vremenom cete shvatiti da je tako mozda bilo najbolje.

Stranice: 1 2