OVIM znacima stize vreme NAJVECE SRECE!

OVIM znacima stize vreme NAJVECE SRECE!

16. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Vas sreca  nije na potezu i vi ste vec dosta zadovoljni.Vasa sadasnja situacija je pod kontrolom i nemojte misliti da ce se znatnomenjati.  Skromni ste i osecate da vam je i za sada lepo.Molite se samo da potraje tako.

 

BIK

Za sada vam je dosta bitnoda  je sve biloonakopo vasem. Drzali ste se dosta dobro i vise ste lencarili nego sto ste radili.Sada je vreme da se okrenete  u pravcu koji vas vodi   ka nekim ozbiljnijim koracima.

 

BLIZANCI

Imate odredjene dileme koje nikako da resite, a od vas se to trazi.Pokazite da cete znati da razmotrite sve situacije u kojima ste bili i u kojima ste sada.Vreme je da nadjete odgovore na neka neizgovorena pitanja, znate vec koja.

 

RAK

Jedna vas sreca prati, a u liku jedne skorpije.U zadnje vreme ona vam postaje smisao zivota i jedina svetla tacka. Nemojte da je zanemarite, no pokazite  da cete biti spremni da joj uzvratite svu ljubav.

 

LAV

Od vas se neko nada da mu pokazete  da je ljubav lepa samo ako je budete prepoznali.Potrudite se da je prepoznate  u jednoj  devici. Ona ce vam dati volje za zivotom i u vama probuditi najlepsa osecanja. Sve ce da vam krene kako zelite.

 

DEVICA

Niste sposobni da vas srce vodi i boljem, ali pokazite da cete biti razumni. Imali ste vrlo dobar i zadovoljavajuci period.Sada vam je svejedno sta vas ceka jer ste imali prelep period i sada  vam je tako, kako vam je.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2