Evo sta je svim znacima SUDJENO u NAREDNOM PERIODU!

Evo sta je svim znacima SUDJENO u NAREDNOM PERIODU!

16. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Vasa sreca ce da traje i dalje.Vreme je da budete spremni na neke sitnice koje ce se pojaviti, ali vam nece stetiti toliko.Okrenite se nekome i budite spremni na sve.Ocekujete da podje dobrim tokom, a potrudite se takav i ostane.

 

 BIK

Vasa je sreca sto se i dalje trudite i pokazujete da zelite da sledite uspeh.Vasa volja je da se radujete i da budete spremni za dane koji vam slede.Pokazite da mozete da odgovorite na sve sto vam oni nose.

 

BLIZANCI

Srce vas vodi putem koji vas  sprecava da budete otvoreni i konkretni.Vreme je da odlucite sta cete i kada cete se odluciti za pitanja srca. Vreme je da pokazete ono sto je u srcu.Izjasnite se i pokazite sta cete dalje.

 

RAK

Od vas se ceka da budete spremni da se okrenete poslovnim zadacima.Pred vama su lepe i primamljive ponude pa ih necete odbijati. Pokusajte sve sto je do vas i iskoristite svoje prilike.Pred vama je uspesan period.

 

LAV

Vasa sreca ce da traje  kratko i nemojte ad vas tobaci u bedak.Da vam bude lepse, za sada nije vreme. Zato se okrenite  svojim koracima koji ce sada da poprave barem malo ovu losu situaciju.Kad se smire stvari  opet cete prodisati.

 

DEVICA

Vama se smese neke lepe stvari i vreme je da budete zadovoljni i srecni.Ovo ce za vas da bude prelep period  i prepun prijatnih iznenadjenja.Vreme je da budete spremni na stvari koje slede.Pokazite sta cete dalje i uzivajte trenutno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2