Do kraja meseca ova tri znaka zodijaka ce uzivati kao nikada do sada-imace ljubav i pare!

Do kraja meseca ova tri znaka zodijaka ce uzivati kao nikada do sada-imace ljubav i pare!

18. travnja 2024. 0 By Lala

OVAN

Secate se i jedne lepe, ali za vas bolne veze u aprilu.Od vas se ceka da sada budete ubedjeni da ovaj april donosi prelepe stvari i za vas jednu novu ljubav.Sa njom se nadate i sreci i vreme je da ovi aprilski dani za vas pocnu i traju vrlo lepo.

 

BIK

Ne mislite za sada ni o cemu, osim o skorim danima koji slede. Bice da se radi o danima vaseg rodjenja i vreme je uskoro za slavlje.Ne radujete se narocito, niti  ocekujete poklone.Osecate se tuzno i usamljeno, ali ce vas prijatno iznenaditi i obradovati jedan rak.

 

BLIZANCI

Postali ste jako tuzni i imate osecaj da vas je neko razocarao.Od vas se ceka da se malo trgnete, pa da cak i pocnete da se radujete danima pred vama.Ovo su dani ljubavi i dani koji ce vas moci da vrate na novi pocetak.

 

RAK

Ni ovo prolece vam ne donosi nesto  posebno, ipak ni sami ne znate sta biste zeleli. Vreme je da pokusate  da se malo trgnete.Kao da ste upali u tuznu kolotecinu iz koje ne vidite izlaza. I tako pustate da vas lomi tuga i ovih i bivsih dana.

 

LAV

Vreme je ad se okrenete jednoj zenskoj osobi sto vam slama srce. Pustite sta pricaju drugi i sta misle, i pustite svoj ponos.Sve dok  drzite do ponosa, nema sanse da  budete srecni. Pogazite svoj ponos i verujte da cete imati carobne aprilske dane.

 

DEVICA

Vasa sreca je da ste svesni osecanja koja su vam u srcu.Od vas se  ceka da ih pustite i da pokazete  koga volite.Jedna osoba ce vas dodatno radovati i dace vam svoje srce. Mozda je vreme da  osecanja pustite da lete u smeru one koja vas voli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2