Do kraja meseca ova tri znaka zodijaka ce uzivati kao nikada do sada-imace ljubav i pare!

Do kraja meseca ova tri znaka zodijaka ce uzivati kao nikada do sada-imace ljubav i pare!

18. travnja 2024. 0 By Lala

VAGA

Vase srce ce da se okrene  u smeru osobe koja vas voli. Ona ce vam dati sve sto budete zeleli i vreme je da budete spremni.Ljubav koja ce vas povesti, vodice vas pravo do ostvarenja vaseg cilja. A vas cilj se zna.

 

SKORPIJA

Vreme je da uzivate u ljubavi kao nikada do sada. Zavolecete i volecete nekoga svom snagom svoga bica. Vreme je da budete srecni i zadovoljni i da se zna sta vam je ciniti. Krenuce vam bas sve od ruke, pa cete imati i ljubav i pare.

 

STRELAC

Vec ste zadovoljni sto sve ide u lepom smeru.Od vas se ceka da budete  odredjeni i da budete jasni i direktni sto se tice vasih ciljeva. Zna se sta je vas  cilj i sta je ono sto biste vi trebali da ostvarite.I vrlo je lako da cete da ih ostvarite do kraja ovog meseca.I emotivno i posalovno!

 

JARAC

Niste bas svesni sta se desava i sta je ono sto vas  zbunjuje. Vreme je da se  nadjete u vrtlogu zbivanja i da pokusate da sredite sve sto vas zanima.Otkrijte o cemu se radi i sta moze biti ono sto cete otkriti. Sta mislite, lose ili dobro?

 

VODOLIJA

Cinili ste sta ste hteli,  i sve ste cinili po svojoj volji.Mada ste neke probleme i resavali, mnoge ste i  doprineli licno.Zato cete sada morati da se spustite na nivo koji vam nece dozvoliti da i dalje budete glavni u svemu. Poceli ste gresiti!

 

RIBE

Koracate stazama koje ne daju  vasim koracima do jedne osobe. Ma koliko to zeleli, i ma sta cinili, put do nje vam je neprohodan.Povucite se nazad i nemojte da se ponizavate kad nemate nikakve sanse. Vreme je da se pomirite da vamje nedostupna.

Stranice: 1 2