Izaberi sliku i saznaj dio svoje buducnosti:CUDA SU MOGUCA!

Izaberi sliku i saznaj dio svoje buducnosti:CUDA SU MOGUCA!

20. travnja 2024. 0 By Lala

Pred vama su tri jako lepe slike, a vi izaberite samo jednu i zavirite u svoju buducnost bar jednim delom…Radi se o bliskoj buducnosti.

AKO STE IZABRALI SLIKU BROJ 1

Vi koji ste izabrali  sliku pod rednim brojem jedan, vec polako plovite u svoju blisku buducnost.Rado biste da plovite  uskoro,  i da idete svojim zeljenim tokom.Vreme je da idete vrlo zeljenim tokom, ali i sa onim koga zelite za sebe, da vam pravi drustvo.

Nekoga sa kime ne  biste da budete samo drug, vec partner zauvek i vas zivotni saputnik. I ne samo to,  vec i da plovi sa vama, ne samo u emotivnoj vezi. Zelite da sa vama plovi kroz sve vase plovidbe u zivotu. Kroz sva vasa zivotna nedaca, kroz lake i teske momente, u sreci kao i u tuzi.

Za sada je vas camac prazan, ali vam donosi cudo u koje necete moci da poverujete.Za sada je prazan, ali vam brzo donosi pregrst lepih zelja i jedno srce. Ne pitajte se cije je, jer vas  ceka ispunjenje.Jasno je da vam se neko svidja i da volite potajno, ali nema sanse da se nadate previse.Verovali ili ne, uskoro ce vam se okrenuti i poci u susret.

Nije na vas ravnodusna i kako ste mislili, da je niste dostojni.Podelicete osecanja srca i shvatiti da ste jedno drugo dugo gledali i merkali.Da ste jedno kod drugog belezili pristojnost i sve one lepe osobine, pa sada samo zelite da se uverite da  je to istina.

Uskoro cete ostvariti susret ,a onda ce da krenu vasi lepsi dani. Ljubav ce vas zarobiti i naterati da plovite iz dana u dan skupa…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2