Srce jednog zodijaka ce biti NEPOVRATNO SLOMLJENO,mozda ce IZGUBITI VERU u LJUBAV…

Srce jednog zodijaka ce biti NEPOVRATNO SLOMLJENO,mozda ce IZGUBITI VERU u LJUBAV…

20. travnja 2024. 0 By Maja

OVAN

Vi cete sa svim desavanjima koja su pred vama biti samo zadovoljni. Vama slijede predivna desavanja koja ce vam donijeti veliku srecu. Pred vama su desavanja koja ce vas ostaviti u cudu, jer pred vama je jedno poznanstvo koje ce se ispostaviti kao vasa velika ljubav.

 

BIK

Pred vama su manje nesuglasice u narednim danima, ali nista to nece moci narusiti ljubav koju vi imate prema voljenoj osobi. Dani koji su pred vama donose vam ljubavnu srecu jer cete se vi izboriti za ono sto vam je bitno.

 

BLIZANCI

Ljubavna sreca se ne odmice sa vase strane. Pred vama  je velika sreca u kojoj cete vi iskreno uzivati. Voljena osoba cini sve za vasu srecu i niko sretniji od vas nece biti.

 

RAK

Vec duze vrijeme jednoj osobi zelite da  priznate svoja iskrena osjecanja, ali do sada vas je uvijek pratio strah da cete biti odbijeni. Vi cete u narednim danima mnogo rizikovati i toj osobi sve priznati. Pred vama je velika ljubavna sreca kakvoj  ste se i nadali.

 

LAV

Vas ocekuju dani srece jer vi cete biti zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama. Na polju ljubavi dolazi do promjena kojima ste se iskreno nadali. Ljubavna harmonija napokon vlada u vasem zivotu kao nikada do sada.

DJEVICA

Jedno je sigurno a to je da cete vi biti samo sretni. Jedna osoba je luda za vama, i to ce vam u narednim danima i priznati. Pred vama je velika sreca kojoj ste se tako dugo nadali. Vrijeme je za veliku ljubavnu srecu u koju niste prestali vjerovati.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2