DNEVNI HOROSKOP za 4. septembar: Vaga uživa u nežnim trenucima, Škorpiji stižu nagle promene, Ribe očekuju prijatni događaji…

DNEVNI HOROSKOP za 4. septembar: Vaga uživa u nežnim trenucima, Škorpiji stižu nagle promene, Ribe očekuju prijatni događaji…

3. rujna 2017. 0 By Admin 1

Dobar i uspešan dan vam želimo!
Ponedeljak, Mesec u znaku Vodolije, očekujte iznenađenja i nepredvidivosti. Moguće je da vam danas sve krene onako kako niste očekivali, bilo to pozitivno ili negativno. Isto tako, očekujte da ni najmanje poslove nećete završiti bez puno muke. Danas je dan kada ćete uvideti neke svoje greške, loše postupke, šablone, pa iskoristite idealnu priliku da ih ispravite.

 

Ne očekujte da sve ide po planu, pa se uhvatite u borbu sa stihijom i pronađite pravi put za okončanje današnjeg dana. Uz sve ovo, Merkur je retrogradan, mogući zastoji, problemi sa tehnikom, komunikacijom i vezama… Divan početak nedelje, zar ne ?
Stres malo povišen, gledajte da ne ulazite u rasprave i sukobe, na provokacije bilo koje vrste reagujte tako što ćete pustiti da uđu na jedno, a izađu na drugo uvo.

 

Gledajte da danas što više vremena posvetite zabavi, onome što vas relaksira i prazni mozak, već sutra će biti bolji dan!

 

 

ovan

POSAO
Neko vas navodi na pogrešan izbor poslovne teme. Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na vašu koncentraciju. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost.

 

LJUBAV
Delujete uznemireno. Zatražite nečije razumevanje ili oproštaj i izbegavajte emotivno rivalstvo. Potrudite se što bolje da kontrolišite svoje impulse.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

bik
POSAO
Pohvale koje dobijate od saradnika deluju podsticajno i obavezujuće. Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahteve. Potrebna vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima.

 

LJUBAV
Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite neki emotivni poraz i da se zavaravate lažnim nadama. Sve će biti lakše kada se suočite sa istinom.

 

ZDRAVLJE
Ojačate imunitet unošenjem svežeg voća i povrća.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6