DNEVNI HOROSKOP za 9. septembar: Strelca čeka zanimljiv ljubavni susret, Škorpija uspešna u poslu, Vaga pred novim izazovom…

DNEVNI HOROSKOP za 9. septembar: Strelca čeka zanimljiv ljubavni susret, Škorpija uspešna u poslu, Vaga pred novim izazovom…

8. rujna 2017. 0 By Admin 1

Subota, iako je dan za odmor, idealna za rad, ali po kući i na sebi.
Dan koji je pred nama obeležiće trigon Sunca i Plutona, a energija koju će emitovati je idealna da vam da krila za čišćenje vas i stvari oko vas.

 

Divan dan za rad na sebi, neke lične promene, ali isto tako i za promene i čišćenje prostora u kome boravite. Tako da dame mogu da iskoriste dan (i gospoda, zašto da ne) da srede stan, možda neku letnju garderobu odlože na drugo mesto, pripreme jesenju. Nemojte previše da se zamarate, i radite samo dok vam nešto odgovara, dok vam pričinjava zadovoljstvo. Čim primetite umor – trk napolje i uživajte, ipak je subota. Noćas se dobro naspavajte, a dok vi budete spavali Merkur će ući u znak Device, taman da ojača ovu današnju energiju.

 

Lep dan vam želimo!

 

ovan

POSAO
Vaša poslovna vizija ne može u potpunosti da se ostvari, ali buduće vreme će doneti bolje uslove koji vam nedostaju. Važno je da podstičete stvaralački impuls i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.

 

LJUBAV
Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja u odnosu sa voljenom osobom. Želite da ostvarite bliži emotivni kontakt i potpuni sklad.

 

ZDRAVLJE
Narušen vam je protok energije.

 

 

bik
POSAO
Pokušavate da skrenete pažnju svoje okoline u pravcu koji najviše odgovara vašim poslovnim interesima ili ciljevima. Međutim, postoje iznenadne okolnosti koje vas usporavaju da ostvarite svoje namere.

 

LJUBAV
Delujete uznemireno. Pre ili kasnije morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i emotivnu opomenu.

 

ZDRAVLJE
Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6