NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP (10.-16. septembar): Škorpiji stižu razna iznenađenja, neko će da osvoji Lavlje srce, a OVAJ znak naredne dane pamtiće celog života..

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP (10.-16. septembar): Škorpiji stižu razna iznenađenja, neko će da osvoji Lavlje srce, a OVAJ znak naredne dane pamtiće celog života..

9. rujna 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Dane koji su pred vama pamtićete celog života kada je reč o ljubavi! U utorak i sredu, obavezno provedite što više vremena napolju, a ovo naročito važi za sve one pripadnike ovog horoskopskog znaka koji još uvek nisu pronašli svoju srodnu dušu.

 

Upoznaćete nekog ko će vaš svet okrenuti za trista šezdeset stepeni! Ponedeljak je dan pogodan za oprost. Ako neko u vašoj okolini pokaže kajanje za neke svoje postupke – pružite mu ruku pomirenja. Vikend je izuzetno romantičan za sve one koji su u srećnoj vezi.

 

 

BIK

Pruža vam se mogućnost da učinite nešto izuzetno romantično za vaše voljeno biće, već u utorak. Ako vam posao dopušta, otiđite negde na kraći izlet ili odmor od nekoliko dana i uživajte u vašoj ljubavi. Društveni život je veoma naglašen tokom srede i četvrtka. Tada obavezno odolite iskušenju da izigrate poverenje vaše voljene osobe.

 

Tenzije na ljubavnom planu nastupaju u petak. Partner vam može postaviti uslove koje niste radi da ispunite. Vikend odgovara svima koji su singl, jer svojim šarmom uspevaju da zavedu koga god požele!

 

 

BLIZANCI

Ova nedelja prolazi u znaku nesporazuma na ljubavnom planu i to uglavnom vašom krivicom. U ponedeljak se čuvajte lakomislenosti i površnosti – ako padnete na ovom testu, stvari će se mnogo zakomplikovati. U pitanju je ponuda kojoj ćete teško odoleti. Sagledajte je sa svih strana.

 

U sredu i četvrtak, budite posebno oprezni ako ste u dužoj vezi i ne pravite nerealne planove u vezi sa zajedničkim životom. Pravi momenat još uvek nije nastupio. Vikend će obeležiti tajna veza sa nekim ko nije iz vašeg mesta.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4