DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. septembar: Vodolije- ne odustajte od ljubavi, Device, ne dozvolite da neko upravlja vašim životom…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. septembar: Vodolije- ne odustajte od ljubavi, Device, ne dozvolite da neko upravlja vašim životom…

15. rujna 2017. 0 By Admin 1

OVAN

Ukoliko je vaše voljeno biće danas neraspoloženo, najverovatnije nije do vas, već zbog aktuelnog položaja planeta. Partner će odbijati većinu vaših predloga, a da ni sam neće znati uzrok ovakvom ponašanju.

 

Pokušajte da budete nenametljivi. Uskoro se sve vraća u normalu, te stoga zaboravite na insistiranje.

 

 

BIK

Veoma vam je teško da iskažete vaša prava osećanja ili da predložite nešto vašem voljenom biću. Problem najverovatnije leži u strahu od odbijanja.

 

Ne razmišljajte previše i ne pravite razna scenarija u svojoj glavi. Koliko vam se činilo teško, u vašem slučaju je najbolji otvoren, direktan pristup. Na ovaj način, saznaćete sve što vas zanima i videti da razlog za brigu zapravo nije ni postojao.

 

 

BLIZANCI

Ukoliko je vaš partnerski odnos krenuo nekim putem koji vi baš i ne favorizujete, potrudite se da koliko još danas o ovome porazgovarate.
Sa druge strane, ako već izvesno vreme osećate zasićenje i smatrate da je došlo vreme rastanku, nema razloga da se zbog bilo koga žrtvujete. Suočite se sa istinom i učinite sve što smatrate da je potrebno. Što pre, tim bolje.
nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4