DNEVNI HOROSKOP za 19. februar: Ribe prate srce, Ovan na testu, savršena prilika za Bika, Lavu stižu promene…

DNEVNI HOROSKOP za 19. februar: Ribe prate srce, Ovan na testu, savršena prilika za Bika, Lavu stižu promene…

18. veljače 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas će na testu biti vaša prilagodljivost. Pokušajte da se priklonite većini, ali imajte na umu da je kormilo u vašim rukama. Uspešno ćete upravljati i imati kontrolu nad svim. Imate priliku da birate, te je iskoristite. Bilo da idete na neki događaj večeras ili ostajete kod kuće, uživaćete.

BIK

Astrološki gledano, pred vama je fantastičan dan. Mogli biste biti pred izazovom da iskoristite svoju istraživačku i avanturističku stranu. Budite najbolji. Vrlo je verovatno da ćete imati jedna vrata otvorena – savršena prilika za vas! Nemojte to propustiti. Imajte na umu da je balans tradicije i novih informacija vrlo bitan.

BLIZANCI

Moguća je tenzija danas. Snažne sile prolaze kroz vaš život i dovode do konflikta. Oni koji su na određenom putu već duže vreme suočiće se sa preprekom. Da li ste fizički i mentalno spremni? Vaša snaga danas će biti na testu pod udarcima snažnih vetrova. Izdržite jer vi to možete.

 

RAK

Danas će doći do izražaja vaša sposobnost da rukovodite sa više poslova odjednom. Informacije će biti svuda oko vas i moguće je da ćete biti zamoljeni da istupite i pokažete svoje znanje. Vrlo je verovatno da ćete se suprotstaviti nekome sa veoma nadmoćnim stavom. Zapamtite da stari način nije uvek najbolji. Stvari se menjaju i potrebne su inovacije i kreativnost.

LAV

Moguće je da ćete se danas ponašati kao uplašeno dete koje želi da se sakrije ispod kreveta. Imajte na umu da ispod kreveta ima više čudovišta nego u stvarnom svetu! U najmanju ruku, napolju možete sresti jednog ali i dobiti pomoć. Nemojte se zatvarati tokom ovog sjajnog perioda promena. Vaše mišljenje je jednako važno kao i bilo čije drugo.

DEVICA

Danas će vam se činiti da je sve protiv vas. Čak i najmanji napori nailaziće na otpor. Što budete tvrdoglaviji to ćete teže postići ono što želite. Vaš posao danas biće da unesete razigranost u svaku situaciju. Podsetite ljude da smo svi na istoj životnoj pozornici i da moramo svi zajedno raditi kako bismo postigli ono najbolje. Vrlo je važno da danas probudite timski duh u ljudima oko vas.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3