RIBE – Za njih je PORODICA SVETINJA, a za DRAGE LJUDE bi ruku u VATRU STAVILE!

RIBE – Za njih je PORODICA SVETINJA, a za DRAGE LJUDE bi ruku u VATRU STAVILE!

11. prosinca 2019. 0 By Admin 1

Ribe cesto vole da mastaju i ne mogu da pomognu sebi jer je to zapisano u njihovoj prirodi. Ako volite Ribu, prihvatite da će zivjeti u svijeu koji je kreirala, i da cete morati malo da se potrudite kako bi pridobili njihovu paznju kada budete htjeli da razgovarate.
Ribe su ponekad toliko osjecajne da je to pomalo neobicno, cak i prema nepoznatim ljudima. Ali, to moze biti veoma dobra stvar. Kad god trebate nekoga ko ce vas saslusati i pokazati saosjecajnost, Riba je tu u svakom trenutku da se potrudi da nakon saslusanja, pruzi najbolji moguci savjet.
Osobe koje su po horoskopu Ribe vole se okruziti novim ljudima, a nisu sposobne prepoznati trenutak kada novo poznanstvo predje u prijateljstvo.
Ribe su uvijek sposobne iz ljudi izvuci ono najbolje iako to znacilo da ce se morati truditi duzi vremenski period kako bi uvidjeli ono najbolje kod nekog, to za njih nece biti nikakav problem.
Osobe rodjene u ovom znaku veoma su njezne i emotivne, ali ponekad se pretvaraju da su neosvojive i da je skoro nemoguce dokuciti do njihovog srca. Njihovom sarmu rijetko ko može da odoli. Vjeruju u pravu ljubav, a kada je jednom pronadju, u potpunosti su joj predane.

Nastavak na sljedecoj strani…

Stranice: 1 2