NOVOGODISNJA SKRIVALICA : SAMO  NAJBOLJI ce moci da    PRONADJU 3. RAZLIKE na ovoj slici!

NOVOGODISNJA SKRIVALICA : SAMO NAJBOLJI ce moci da PRONADJU 3. RAZLIKE na ovoj slici!

26. prosinca 2020. 0 By Maja

Dragi nasi, danas  smo za vas pripremili jednu skrivalicu koja vam sigurno nece lako pasti. Smo najuporniji od vas ce uspjeti da je rijese, jer na prvi pogled izgleda kako da je svaki sat isti ,ali to nije tacno. Pred vama susatovi koji pokuazuju ponoc. Ipak, 3 sata se razlikuju od ostalih, a vas zadatak je da pronadjete upravo te 3 razlike.

Ovaj put vam nece biti lako da na prvo pogled rijesite nasu skrivalicu, ali ne sumnjamo da cete vi ipak pokusati da pronadjete 3 sata koji se ralikuju od ostalih.

Uz malo upornosti poci ce vam za rukom da pronadjete na kojim satovima se nalaze razlike. Malo cemo vam olaksati, fokusirajte se samo na satove, a ne na vatromete koji su iza njih.

Pred vama je jedna teska skrivalica  koju nece biti lako rijesiti, ali ukoliko odvojite malo svoh vremena poci ce vam za rukom da pronadjete sve 3 razlike koje od vas trazimo.

Mozda vam i tamna podloga stvara problem u pronalazku, a mozda i vatrometi koji skrenu paznju sa satova.

Budite uporni kao uvijek i pokusajte da rijesite ovu skrivalicu. Na prvi pogled svi satovi su isti, ali taj prvi pgled vara.

Razlike su naravno na slici, a to cemo vam na sljedecoj stranici naravno dokazati.

Kao i uvijek igramo fer i zelimo da vam pruzimo priliku da uporedite svoja rjesenja. 8 satova je na slici, ali samo tri razlike trazimo.

Znamo da smo vam ovaj put malo otezali nasu skrivalicu, ali zelimo da se lijepo zabavite u ovim zimskim danima.

Naravno zaokruzene razlike cete pronaci na sljedecoj stranici. Nadamo se da na drugu stranicu prelazite samo kako bi uporedili vasa rjesenja sa nasim.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2