Lav ce shvatiti da je VOLJEN, Skorpiji jasno gde je POGRESILA,  a evo kome MESEC POCINJE SJAJNO…

Lav ce shvatiti da je VOLJEN, Skorpiji jasno gde je POGRESILA, a evo kome MESEC POCINJE SJAJNO…

31. listopada 2022. 0 By Maja

OVAN

Pred vama su dani u kojima cete imati priliku da poboljsate svoju finansijsku situaciju. Pruza vam se divna sansa da promjenite nesto na poslovnom polju sto vam dolazi u pravi cas. Na polju ljubavi nece biti posebnih promjena.

 

BIK

Do kraja sedmice vama mnogo toga polazi za rukom. Vi cete biti u situaciji da neka desavanja okrenete u svoju korist. Na poslovnom ali i na ljubavnom polju sve vam polazi na bolje. Predivni dani su pred vama u kojima cete iskreno uzivati.

 

BLIZANCI

Pocetak mjeseca donosi vam velike obaveze ali to vam nece mnogo smetati. Spremni ste da zapocnete nesto novo jer do sada vam velika sreca nije bila naklonjena. Vama ce do kraja sedmice mnogo toga poci za rukom.

 

RAK

Previse se brinete mada nemate mnogo potrebe da se opterecujete jer sreca je na vasoj strani. Pred vama su dani u kojima ce vam mnogo toga ici bas onako kako ste to imali u plan. Pocetkom mjeseca sretne zvijezde su vam posebno naklonjene.

 

LAV

Pred vama su dani u kojima cete uzivati u velikoj ljubavnoj sreci. Vas partner pravi jedan korak koji ce vas mnogo usreciti. Shvacate koliko ste voljeni mada ste u zadnje vrijeme imali velike sumnje. Ljubavna sreca je na vasoj strani.

 

DJEVICA

Predivni dani su pred vama u kojima cete iskreno uzivati. Sve ce da bude onako kako ste zamislili i nista necete moci napraviti pogresno. Sreca vas prati kako na poslovnom tako i na ljubavnom polju vaseg zivota.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2