Pronadji TRI RAZLIKE na slici: Ukoliko rijesis ovu SKRIVALICU, imas “OKO SOKOLOVO”!

Pronadji TRI RAZLIKE na slici: Ukoliko rijesis ovu SKRIVALICU, imas “OKO SOKOLOVO”!

9. travnja 2023. 0 By Maja

Dragi nasi, vec duze vrijeme nismo vam pripremali skrivalice ali danas vam donosimo jednu posebnu. Znamo koliko volite da rijesavate nase skrivalice i zagonetke i ovaj put smo vam priremili jednu veoma interesantnu.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kao sto vidite na slici se nalaze slike slatke vile, a na vama je da pronadjete tri razlike koje se kriju na slici. Znamo da volite da rijesavate nase skrivalice ali ovaj put smo vam pripremili jednu od tezih. Ne sumnjamo u vasu upornost ali na slici su razlike koje nisu lake za uociti.

Ali sa malo vise truda sigurno cete uspjeti da  pronadjete razlike koje se nalaze na slici. Vile koje vidite na prvi pogled su identicne, ali naravno da to nije tako. Tri vile se razlikuju od ostalih i upravo te male sitnice vi treba  da otkrijete.

Ukoliko vam to podje za rukom zaista imate “oko sokolovo”. Ova skrivalica nije jednostavna ali sa malo truda nije nemoguce da je rijesite. Na slici se nalazi 12 vila ali tri se razlikuju i na vama je da pronadjete te tri razlike.

Nece biti jednostavno da rijesite ovu skrivalicu ali ukoliko ulozite malo vise truda mozda vam to i podje za rukom. Naravno da cemo vam na sljedecoj stranici otkriti gdje se nalaze tri razlike koje danas treba da pronadjete. Uvijek ste bili uporni i nadamo se da ce tako biti i ovaj put.

Pripremili smo vam jednu od  tezih skrivalica ali vi ste i do sada uvijek pokazivali da za vas malo koja skrivalica moze da bude najteza. Vile koje se nalaze na slici se razlikuju a na sljedecoj stranici saznajte gdje se nalaze tri razlike koje smo danas sakrili.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2