Poslednja SUBOTA u mesecu JULU ce biti dan kada  ce LJUBAV da POBEDI svaku prepreku!

Poslednja SUBOTA u mesecu JULU ce biti dan kada ce LJUBAV da POBEDI svaku prepreku!

29. srpnja 2022. 0 By Lala

OVAN

Imate odredjen cilj i vreme je da se srede  neki vasi planovi. Za sada samo planirate i drzite se jednih istih koji su vam porioritet.Pokazite da znate da vas se ne tice nista drugo, osim jedne tople oci.

 

BIK

Obaveze koje ste nevoljno prihvatili, voljno privodite kraju.Vi ste pravi primer da se sve moze kad se hoce. Dokazali ste svima da ste onaj ko se raduje i jo je konacno shvatio da je volja pokretac svega.

 

BLIZANCI

Srce vam je kao stena prema jednoj osobi.Mozda niste svesni  da se ponasate tako hladno, ili cak i ne slutite. Neko u vasoj blizini se zaljubio u vas, a vi  nikako da mu posvetite paznju. Danas cete saznati o cemu se radi, i o kome!

 

RAK

Osecate se nemocno u situacji koja vas prati. Svasta biste trebali da menjate a o tome  nikako da razmislite.Suvise ste pomireni sa svojim losim okolnostima, a vreme je da ih i sami menjate. Danas imate jednu povoljnu priliku da nesto ucinite.

 

LAV

Ako je vase srce zauzeto mislima o jednoj osobi, pokazite da znate  da mislite i o drugima. To ste ste se zaljubili, ne mora da znaci da cete sve bliznje da gurnete u kraj. Bolje izadjite sa voljenom osobom pred sve i pokazite da ste  zaljubljeni i volite, bez obzira sta oni misle.

 

DEVICA

Vi samo ispunite svoj red i ono sto je do vas. Vreme je da se okrenete onome sto treba, ali i onomre sto i sami zelite da ucinite. Danas ce vam neko da zagorcava vasu srecu, a vi budite uzorni i pokazite da imate svoj ponos i svoj stav.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2