SREDA ce biti dan da se obraduju DVA znaka na najposebniji nacin!

SREDA ce biti dan da se obraduju DVA znaka na najposebniji nacin!

2. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da radite ono sto imate i da se mnogo ne osvrcete na  svoju situaciju.Da ste najbolji, i u dobroj poziciji, niste, ali cete zeleti da se sredite. Vreme je da ste shvatili u cemu je greska i sta je uzrok losih trenutaka.

 

BIK

Vreme je da se zna da ste u pozicviji koja bi se mogla menjati. Zato se vi usmerite u pravom svetlu, bas ko sto mislite da bi dovelo do poboljsanja. Srce vam kuca za promene i sve ce da bude  kako treba.

 

BLIZANCI

Ljuti ste i besni zbog situacije u kojoj ste i to se vidi. Vreme je da se dobro zamislite i uvidite sta radite i da ne cinite gresku. Vi umesto da smirujete, vi raspirujete vatru, a umesto da resavate, vi situaciju cinite gorom nego sto jeste.

 

RAK

Svoju nevoljnu poziciju nosite na svojim plecima.Vreme je da se srede razgovori sa voljenom osobom i da probate da olaksate sebi. Bio bi red da danas partneru kazete da vise necete trpeti , ni vuci za oboje.

 

LAV

Uvek birate i sta cete i gde, pa biste mogli da i partneru prepustite izbor. Danas vas zeli odvesti negde  gde bi vam bilo prelepo. Samo ga pustite da vas vodi i verujte u njegov izbor.Ucinice vas srecnikom dana.

 

DEVICA

Da biste se radovali, ne treba vam nesto posebno, kao ni novac. Vreme je da malo kontrolisete svoje osecaje i znajuci da vas partner voli, budete srecni. Mozda ce vas danas da iznenadi jednim pitanjem, pa cete bii najsrecniji zodijak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2