Evo kojim ce znacima OKTOBAR BITI mesec VELIKE ljubavne tuge!

Evo kojim ce znacima OKTOBAR BITI mesec VELIKE ljubavne tuge!

29. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Niste spremi da se izborite sa tugom koja vas obuzima. Trebate se boriti protiv toga osecaja, ali vec predosecate da ce oktobar biti mesec vase velike tuge. Samo od vas zavisi sta cete uciniti, da je bar ucinite manjom.

 

BIK

Da ste na rubu losih finansija koje vas prate, to vidite i sami.Od vas se ceka da pokazete  da ste jaci i da cete biti uporniji. Zabili ste se u neke velike probleme, a od vas se ceka da pokazete ,da cete znati da se izborite.Bezite iz problema , ako god znate.

 

BLIZANCI

Kod vas se sve vrti u jedan krug. Cim imate izdatke, odnekud vam kane i vi se bukvalno vracate na staro. I sada morate poceti da racunate na jedan od vecih izdataka ove godine i da se osecate spremnim.Oaj mesec vas ne sme uznenadii !

 

RAK

Kod vas je uvek sve pod kontrolom, pa ce biti i ovog meseca. Vi jedbiostavno zante da racionalizujete troskove, a i realni ste. Svesni ste da za sve postoji resenje, pre ili kasnije. Resicete sta vas muci.

 

LAV

Jedna vam je mocna da,ma slomila srce, ali ni njeno nije ostalo nepovredjeno. Mozda igra igru da nije, ali verujte da jeste. Volela vas je. ali nesto vam se isprecilo ispred vas a joj je prekipelo da se nada vasoj podrski.

 

DEVICA

Da ste od onih koji se vode  realnijim ocekivanjima, bilo bi bolje.Suvise sebe velicate i suvise sebi dajete za pravo da vam se sve moze.Vase superiorno ponasanje ce vas udaljiti od osobe kojoj je stalo do vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2