Ova cetiri znaka ce ovaj dan pamtiti  jer im donosi promene!

Ova cetiri znaka ce ovaj dan pamtiti jer im donosi promene!

10. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Ako ste do sada imali utisak da vas guraju sa strane, vreme je za velike promene. Samo od vas zavisi koji cete korak preduzeti.Budite svesni da ste jaki zbog svoje inteligencije.Okrenite list i ne dajte se ponizavati od partnera.Trazite novu ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vreme je da nadjete svoje  prioritete i da se  odrede vasi ciljevi.Vasa emottivna veza je opustesena,  pa je ili dovedite do kraja ili probajte da se ona poboljsa. Ovako vise nece moci.

 

BLIZANCI

Vas emotivni svet je vezan za jedno bice  i ono je vas centar sveta. Zato vas prati emotivna sreca, jer ovaj dan je poseban za vas.Sledi veliko iznenadjenje, pa cete danas  bii srecni zodijak. Vrlo prijatno iznenadjenje.

 

RAK

Nikako da osetite sva ona vasa sanjanja i da vas jednom ogreje sreca. oad vas kao da je i  bog digao ruke, stalno vam se desavaju teske prilike. Vreme  vase borbe je stalno i neprestano i vreme je da se odrede vase bolje situacije.

 

LAV

Ako ste u svadji sa dragom, niste u svadji sa celim svetom.Mnogo ste ljuti na sve oko sebe, a bliznji vam nisu krivi. Krivois te sami sebi sto se niste svima suprostavili kada je bilo vreme. Imali ste sansu da odbranite svoju ljubav, a niste.

 

DEVICA

Imate vreme da se okrenete na bolje i da se srede vase licne situacije. Obuzela vas je tuga  i vasa  sreca ce morati da zablista.Samo da bi se to desilo, morate biti jaki, posebno danas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2