Ljubav u zadnjim oktobarskim danima Rakovima donosi razocarenje, Bikovima nadu, a kome srecu?

Ljubav u zadnjim oktobarskim danima Rakovima donosi razocarenje, Bikovima nadu, a kome srecu?

26. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Zadnji oktobarski dani vam nece doneti srecu. Ne bar onako ocekivanu i zeljenu, niti po dobroti  zasluzenu.Vreme je da prihvatite da nije sve onako kako izgleda da jeste.Gledajte iz drugoga ugla.  Nekada moramo naci kompromis.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vreme je da se ohrabrite  i da pokazete da ste  u pravu sto ste se nadali. Zadnji oktobarski dani ce vam zaista probuditi nadu i veru  u zivot i ljubav. Jedna  nezna plava osoba u vama ce  da probudi nove i uspavane emocije. Dugo ste i cekali da u vas zivot udje prava osoba.

 

BLIZANCI

Vas je obuzeo strah da sledi nesto lose.Bas kao da imate los predosecaj , da sledi nesto nalik onome sto ce vas razpocarati. Kao da vam neko koga volite sporema izdaju, u koju necete moci poverovati.

 

RAK

Vasa je sreca da ste  shvatili konacno o cemu se radi. Vreme je da se srede vase  zamisli, i vase razocarenje ce tek da ispliva. Neko ce vas ovih dana  da tako izda da cete zaista biti  razocarani, ali jos gore i povredjeni.

 

LAV

Okrenuti ste  samo sebi i jednoj osobi, pa delujete vrlo sebicno. Vas partner se ovih dana oseca tako zapostavljeno da ga to boli u dusi.Ako nastavite i dalje  da se ponasate kao da partner ne postoji.  Ponasate se sebicno.

DEVICA

Vrlo  je vazno da imate na umu da vas voli jedan lav. Da je on spreman da vam na delu dokaze svoju ljubav. Ono sto moramo da  kazemo  jeste da je jasno da ce sreca da pokuca na vasa vrata.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2