Da li ce ovaj TRINAESTI novembar nekima biti srecan dan i kome?

Da li ce ovaj TRINAESTI novembar nekima biti srecan dan i kome?

12. studenoga 2022. 0 By Lala

OVAN

Desavanja koja ste imali nisu bila tako lepa.To ipak ne znaci da nece biti danas daleko lepsa. Srce ce vam iznenada zakucati zarom nove ljubavi, pa cete postati srecnik dana. Konacno da se i vama ispuni zelja.

 

BIK

Od vas se ceka da budete uzorni i da pokazete sve sto niste do sada.Danas cete morati da nekoga zadivite, i da se pokazete u najboljem svetlu. Zato sada gledajte da sve bude po vasem i da se srede vasa shvatanja obaveza.

 

BLIZANCI

Vec ste se hteli pokazati i pre, ali niste znali kako se dodvoriti jednoj osobi.Ona vam je zauzela srce i samo o njoj mislite. Od vas ce se ocekivati da joj samo pridjete. Ona vas zeljno ocekuje i vreme je da danas nacinite odlucujuci korak.

 

RAK

Ovaj dan ce vam doneti brojna razocarenja i moracete se pomiriti.Samo od vas zavisi da li cete i kako da prihvatite neke cinjenice. Partner kao da ne mari za vas, dok vi cinite sve moguce da vas primeti i da vam se okrene.

 

LAV

Ne znate cemu ovaj dan, a cemu i svi dani kada ste tuzni.Vasa je ljubav sada samo bivsa i za vas nece ni da cuje. Vreme je da budete srecni i da se okrenete  drugoj ljubavi. Bas onoj koja vas tajno voli, dok vi proklinjete zivot.

 

DEVICA

Da se srede vasi novi koraci, trebace vremena. Vi se ipak nikako da usmerite napred i da znate kako cete dalje. Vasa je prica  u igri, zato cinite nesto odredjeno, ako zelite jedan novi korak. Nadjite prioritet  i neka vam on danas bude cilj.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2