SREDA ce lako biti SRECAN DAN za dva znaka u vezi, ako ne ucine pogresan korak…

SREDA ce lako biti SRECAN DAN za dva znaka u vezi, ako ne ucine pogresan korak…

13. prosinca 2022. 0 By Lala

OVAN

Imate na umu nesto odredjeno i zelite da tezite tome. Vas interes je porastao za jednu sobu i zelite da idete u tom smeru. Od vas se ceka da ucinite jedan korak koji bi vas poveo ka njoj.Budite odlucni i brzi.

 

BIK

Od vas ce jedan lav da pokusa da napravi naivnom osobom.Vreme je da okrenete ka onom ko vas ceka, a ne da se upustate u problem.Vasa je sreca da cete skontati na vreme.Usmerite se i cinite sta morate.

 

BLIZANCI

Vama ce da krene na polju emocija, a i na polju finansija. Dugo ste imali novcane izdatke  i bili ste u velikom problemu. Konacno ce vas krenuti noivcani dobici, a danas sledi lepa svotica.Neocekivan, ali kao porucen.

 

RAK

Vara vas osecaj da je sve u redu, a od vas se  neko nada da cete se i prevariti.Znate vi ko vas  zeli uveriti u laznu srecu.Dok vas uverava u laznu srecu, on se provodi na drugoj strani.Vreme je za istinu.

 

LAV

Kako da se srede vase misli i sta je ono sto biste mogli da pomislite, a da ne bude pogresno.Od vas se ceka da budete spremni i da se rese neke vase dileme.Nemojte da se zanosite onim sto vam je nedostupno.

 

DEVICA

Nikako da se okanete misli koje vas vuku u pogresan smer. Zelite neciju blizinu, a znate da je sa drugom. Sta vi tu imate da trazite, kada vas nece udostojiti ni jednim pogledom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2