Jednom ce znaku tokom ove nedelje cvetati ljubav, dok ce se nekima i gasiti…

Jednom ce znaku tokom ove nedelje cvetati ljubav, dok ce se nekima i gasiti…

13. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Tokom ove nedelje vasa ce emotivna slika izgledati lose. Bas iz razloga gde vi dajete maksimum, a vas partner minimum zalaganja. Upozorite ga da tako nece ici dalje i da ste  i vi  svesni njegovog ponasanja.

 

BIK

Vreme je da se srede vase emocije i da znate na cemu ste. Kao da ste se poceli zaljubljivati, a duze vreme niste bili zaljubljeni. U obavezama ste, pa ce vas plasiti da vas ne bude dokoncentrisala veza.

 

BLIZANCI

Vreme je da se  okrenete u boljem smeru i da se radujete. Ovo ce biti vasi lepi dani koji ce vam doneti  velika iznenadjenja. Bice nesto i u vasu korist i vreme je da se radujete i da radost podelite sa mnogima.

 

RAK

Dani koji slede samo ce vam dobro doci. Vreme je ad iskoristite svoje sanse. Imacete ih kod jedne device i radujte se. Krenuce vam sve na ruku, bas kao da sanjate. Pred vama je ljubav koja ce ispuniti vase srce.

 

LAV

Mada ste u obavezama, vase srce nece zapostaviti  jednu vagu.Zaljubljeni ste u nju i nista vas nece  spreciti ovih dana. Svu  svoju ljubav cete podeliti sa onom  koja vam je konacno prisla. Bicete pocastvovani srecom.

 

DEVICA

Sredili ste sve svoje korakeali samo jedna jos niste. Tokom ovih dana zelite da poradite bas na tome. Mada u vas svi sumnjaju, vi cete da pridjete jednome raku i ocarate ga.  Sledi vasa nova ljubav koja ce procvetati kao nijedna pre.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2