Sledi PONEDELJAK 1.maj,i ovaj ce znak DOBITI OSTVARENJE velike zelje i ljubav o kojoj je sanjao!

Sledi PONEDELJAK 1.maj,i ovaj ce znak DOBITI OSTVARENJE velike zelje i ljubav o kojoj je sanjao!

30. travnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Novi dan je za vas  samo jos jedna dolazeca briga. Vasa sreca ce se hteti  neke nove momente u kojima cete se moci da izjasnite. Jedva cekate partnera da mu visite izraz lica kada pokazete da ga volite.

 

BIK

Niste svesni da je krajnje vreme da se udruzite sa svojimmislima. Mnogo ste propustili i to je jasno,ali cete sada moci da nadoknadite bar jednim delom. Pitanje je samo da li ce vam se ukazati sansa da krenete napred.

 

BLIZANCI

Mudro pratite osecaj koji vas vodi i razmisljate sta vas ceka.Nemojte da se zanosite da ce sve da bude bas onako kako mislite da hoce. Pred vama su turbulentna  desavanja, i vreme je da budete spremni da savladate sve.

 

RAK

Od vas se ceka da sve pustite kraju i da sve ne primate srcu.Previse ste osetljivi i srce vas vodi smeru koji vas vuceka osobidokoje vamje stalo. Osecate se povredjeno,ali sve ce toda prodje.Budite spremni na ono sto vas ceka.

 

LAV

Niste od onih koji ce moci da se pohvale srecom.Od vas se ceka da budete odresenih ruku.Vreme je da se zna sta bi bilo najbolje da se neke stvari u vasem zivotu poprave.Nadjite  nacin  da resite  probleme na najbolji nacin.

 

DEVICA

Na vama je da resite stanje svojih osecanja prema jednom biku. On vas voli i vreme je da budete svesni te ljubavi.Ubedite ga u osecanja koja gajite, jer ce i on vas da ubedi u svoja koja gaji prema vama.

Nastavakna sledecoj strani…

Stranice: 1 2